Laptopun modeli için yedek parça olarak klavyeyi internette arat. üzerine 100-150 lira ustalık ücreti ekle tahimini bu civarda tutar.Merhaba. Laptop kullanıyorum ve klavyemde as tuşları bozuldu. Klavyeyi yaptırmak istiyorum. Ortalama ne kadar fiyat biçilir? Yardımlar için teşekkürler.
200 300 lira bir şey tutar bence.
Laptopun modeli için yedek parça olarak klavyeyi arat. Üzerine 100-150 lira ustalık ücreti ekle tahimini bu civarda tutar.
Hocam bende HP Omen var klavyeye Niğde gazozu döktüm space bozuldu 1500TL aldı HP servis. (değişti)
Fiyatlar değişir modelden modele göre hocam. Model belirtirseniz daha net açıklama yapabiliriz. Onun dışında örnek benim klavye 150-200 Gibi fiyatlar istiyor. İşçilik kendiniz yaparsanız boşa masrafa girmezsiniz. Ama hiç tecrübeniz yoksa girmeyin tabi. 100 150Tl'de işçilik parası alır muhtemelen. Dediğim gibi fiyatlar değişir. Dükkana göre de.Merhaba. Laptop kullanıyorum ve klavyemde as tuşları bozuldu. Klavyeyi yaptırmak istiyorum. Ortalama ne kadar fiyat biçilir? Yardımlar için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.