ue666 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.484 Çözümler 15 23 Mayıs 2021 #11 Fırladı kısmı inandırıcı olmayabilir hocam, normalde fırladığını duymadım hiç Oyun oynarken çıktı demeniz yeterli olur bence.
Fırladı kısmı inandırıcı olmayabilir hocam, normalde fırladığını duymadım hiç Oyun oynarken çıktı demeniz yeterli olur bence.
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 23 Mayıs 2021 #12 ue666 dedi: Fırladı kısmı inandırıcı olmayabilir hocam, normalde fırladığını duymadım hiç oyun oynarken çıktı demeniz yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın ue666 dedi: Oyun oynarken tuş çıktı deyin. Para almıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Servisi aradım sordum tüm takım değişmeliymiş tek tuş yapmıyorlarmış o da nereden baksan +1200 tutar bunu kendi başıma takabilmemin yolu var mı? Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
ue666 dedi: Fırladı kısmı inandırıcı olmayabilir hocam, normalde fırladığını duymadım hiç oyun oynarken çıktı demeniz yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın ue666 dedi: Oyun oynarken tuş çıktı deyin. Para almıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Servisi aradım sordum tüm takım değişmeliymiş tek tuş yapmıyorlarmış o da nereden baksan +1200 tutar bunu kendi başıma takabilmemin yolu var mı?
The Lord Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 156 Makaleler 1 29 Mart 2023 #13 tonystark007 dedi: Tamamdır sağ olasın Servisi aradım sordum tüm takım değişmeliymiş tek tuş yapmıyorlarmış o da nereden baksan +1200 tutar bunu kendi başıma takabilmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam
tonystark007 dedi: Tamamdır sağ olasın Servisi aradım sordum tüm takım değişmeliymiş tek tuş yapmıyorlarmış o da nereden baksan +1200 tutar bunu kendi başıma takabilmemin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 30 Mart 2023 #14 The Lord dedi: Ne yaptınız hocam Genişletmek için tıkla... exstra klavyeyle kullanıyorum