Laptop klavyesindeki çoğu tuşa aynı anda basamamak

JustIshi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 RTX 4060 intel core i7 12700h 16 gb ram 1 tb ssd
Örnek olarak E ve D'yi aynı anda basamıyorum. Birini algılıyor birini algılamıyor, birbirine yakın olduğu için diye düşündüm, ama öyle değilmiş başka bir örnek olarak arama çubuğunda Z'ye basılı tutuyorum sonra P'ye bastığımda Z'yi yazmıyor P'yi yazıyor... bunu nasıl düzeltebilirim? Böyle bir sorun daha önce yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun eski Toshiba Notebook'umda vardı. Isınma kaynaklıydı eğer benzer bir durum varsa yüksek ihtimal ısınmadan kaynaklı olabilir.

Aynı sorun eski Toshiba Notebook'umda vardı. Isınma kaynaklıydı eğer benzer bir durum varsa yüksek ihtimal ısınmadan kaynaklı olabilir.

Yok soğutucu var.

O zaman bir bozukluk var net değiştirmek gerek uğraşmak istemiosanız evdeki klavyeyi takın onu kullanın veya alın.

Bende öyle düşünüyorum ama ne olduğunu anlamadım, zamanında su dökülmüştü ama klavyeyi değiştirdik çözümü falan varsa yapmaya çalışırım.

Yok soğutucu var.

Bende öyle düşünüyorum ama ne olduğunu anlamadım, zamanında su dökülmüştü ama klavyeyi değiştirdik çözümü falan varsa yapmaya çalışırım.

Yok soğutucu var.

Hocam test uygulamaları olacaktır oradan test edin sonuç kötüyse klavye değiştirin bir de hocam rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz ilk çözümümü kazanayım profile.

@scofields.

Hocam test uygulamaları olacaktır oradan test edin sonuç kötüyse klavye değiştirin bir de hocam rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz ilk çözümümü kazanayım profile.

Tamamdır yaparım, uygulama önerir misin hangisi daha güvenilir pek bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı