Laptop klavyesine kırıntı kaçtı

HayunQ

Decapat
Yer
Kolombiya/Güney Amerika
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
İyi günler. Rafımdan laptop klavyesi üzerine küçük talaş parçaları düşmüş. Ben de üfledim ki gitsinler tuşların arasından içeri girdiler. Süpürge işe yarar mı? Ne yapmamı önerirsiniz?

Hocam elektrik süpürgeyle çekersen bi kısmı kalır hala, tuşları kırmadan dikkatlice çıkarıp temizlersen yapabilirsin ama dikkatli olman lazım ve çıkaracaksan çıkarmadan önce fotoğrafını çek klavye düzeninin, sonradan unutma hangi tuş neredeydi diye.

Hocam laptop klavyesi in tuşlarını çıkarmak sıkıntılı diyolar. Süpürge işe çekip birazı kalsa sıkıntı olur mu?

Hocam laptop klavyesi in tuşlarını çıkarmak sıkıntılı diyolar. Süpürge işe çekip birazı kalsa sıkıntı olur mu?
Hocam o zaman tuşlara basarken sorun çıkarmıyorsa çıkarmadan temizleyebilirsiniz.

Kurutma makinasını deneyin bende de olmustu

Saç kurutma makinası(((

Saç kurutma makinası(((
Daha çok ittirir dibine girer hatta klavye paneli delik delik şekilde ise bilgisayarın içine bile girebilir işler daha zorlaşır ve sıcak ayarındaysa daha kötü sonuçlar olur.

Daha çok ittirir dibine girer hatta klavye paneli delik delik şekilde ise bilgisayarın içine bile girebilir işler daha zorlaşır ve sıcak ayarındaysa daha kötü sonuçlar olur.

Soğuk üfler sıcak ayarına almayın.

Şey geldi aklıma, küçük mini el vantilatörü var mı? O da işe yarar sanırım.

Çözüm bulabildiniz mi ?

Son düzenleme:
Soğuk üfler sıcak ayarına almayın.

Şey geldi aklıma, küçük mini el vantilatörü var mı? O da işe yarar sanırım.

Çözüm bulabildiniz mi ?
Tavsiyeleriniz için sağolun. Sanırım süpürge en mantıklısı. Gece gece de süpürge çalıştırmak istemedim. İlerleyen saatlerde yaparım

Hocam o zaman tuşlara basarken sorun çıkarmıyorsa çıkarmadan temizleyebilirsiniz.
Teşekkürler

Tavsiyeleriniz için sağolun. Sanırım süpürge en mantıklısı. Gece gece de süpürge çalıştırmak istemedim. İlerleyen saatlerde yaparım

Teşekkürler
Günaydın hayırlı cumalar olsun Rica ederim inşallah sorun çözülmüştür.

Günaydın hayırlı cumalar olsun Rica ederim inşallah sorun çözülmüştür.
Anca vakit bulabildim şimdi yapacam. Geri dönüş yaparım.

Süpürgeyi denedim ama pek tatmin olamadım. Klavye tuşları arasında pek bir boşluk yok açıkçası. Olduğu kadar artık, büyük bir sorun değil sonuçta tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…