Laptop klavyesini temizlemekle uğraşılmalı mı?

Matmelebnir

Femtopat
Daha fazla  
Evdeki ikinci el eski laptopu temizlerken sıra klavyesine geldi klavyeyi kasaya bağlayan plastik şeyleri havyayla eritmeye çalışırken laptopa biraz zarar verdim özellikle ekranına şimdi de klavyeyi, tuşlarını temizleyeyim dedim ama aşırı kirli ve birinin plastiğinin koptuğunu fark ettim. Uğraşmaya değer mi sizce veya yeni klavye ve ekran almakla uğraşmalı mıyım?
Laptop: ASUS FX503VD.

Dosya Ekleri

• 20240726_135404.jpg
    20240726_135404.jpg
    273,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 20240726_135353.jpg
    20240726_135353.jpg
    243,2 KB · Görüntüleme: 55
Evdeki ikinci el eski laptopu temizlerken sıra klavyesine geldi klavyeyi kasaya bağlayan plastik şeyleri havyayla eritmeye çalışırken laptopa biraz zarar verdim özellikle ekranına şimdi de klavyeyi, tuşlarını temizleyeyim dedim ama aşırı kirli ve birinin plastiğinin koptuğunu fark ettim. Uğraşmaya değer mi sizce veya yeni klavye ve ekran almakla uğraşmalı mıyım?

Değiştirilmeli hocam değmez.

zaman kaybı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı