encmane Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500XT RYZEN 5600G REDMİ NOTE 12 PRO B450M PRO MAX 2 Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Laptop klavyesinin tuşu çıktı çerçevesi kayboldu. Bulabilir miyim? Satılır mı?
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 25 Ocak 2024 #2 Marka, model ve hangi yılda aldığına bağlı
encmane Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500XT RYZEN 5600G REDMİ NOTE 12 PRO B450M PRO MAX 2 Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Blackfenix dedi: Marka, model ve hangi yılda aldığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam HP marka modeli bulsam bu bakabilir misiniz tam olarak ne olarak ne yazacağımı bilmiyorum rica etsem siz bir bakabilir misiniz?
Blackfenix dedi: Marka, model ve hangi yılda aldığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam HP marka modeli bulsam bu bakabilir misiniz tam olarak ne olarak ne yazacağımı bilmiyorum rica etsem siz bir bakabilir misiniz?
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 25 Ocak 2024 #4 encmane dedi: Hocam HP marka modeli bulsam bu bakabilir misiniz tam olarak ne olarak ne yazacağımı bilmiyorum rica etsem siz bir bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkasında seri numarası veya modeli yazar model ve hangi yılda aldığın bağlı yeni model ise ama eski model ise zor olabilir.
encmane dedi: Hocam HP marka modeli bulsam bu bakabilir misiniz tam olarak ne olarak ne yazacağımı bilmiyorum rica etsem siz bir bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkasında seri numarası veya modeli yazar model ve hangi yılda aldığın bağlı yeni model ise ama eski model ise zor olabilir.
encmane Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6500XT RYZEN 5600G REDMİ NOTE 12 PRO B450M PRO MAX 2 Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 Blackfenix dedi: Arkasında seri numarası veya modeli yazar model ve hangi yılda aldığın bağlı yeni model ise ama eski model ise zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam modeli HP laptop 15-DA2xxx
Blackfenix dedi: Arkasında seri numarası veya modeli yazar model ve hangi yılda aldığın bağlı yeni model ise ama eski model ise zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam modeli HP laptop 15-DA2xxx