Laptop monitör ile kullanılmadığında kasıyor

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
Laptopumu 1 sene boyunca normal monitörsüz kullandım hiçbir sorun yoktu. Sonra monitör ile kullanmaya başladığımda bir şey fark ettim. Laptopu ofise getirdiğimde monitörsüz kullanırken laptop yavaşlıyor. WhatsApp, Discord'da aşağı inerken takılıyor; program geçişlerinde takılıyor ama oyunlarda sorun yok. Bu neden olabilir? SFC scannow vs. yaptım.

Model: Abra A5 v18.2

Tazeleme Hızı düşük. Görüntü ayarlarından ayarlamanız lazım. Oyunlarda kendi tazeleme hızı ve çözünürlüğü ayarlıyor o yüzden oyunlarda sorun yaşamıyorsunuz.

Laptopumu 1 sene boyunca normal monitörsüz kullandım hiçbir sorun yoktu. Sonra monitör ile kullanmaya başladığımda bir şey fark ettim. Laptopu ofise getirdiğimde monitörsüz kullanırken laptop yavaşlıyor. WhatsApp, Discord'da aşağı inerken takılıyor; program geçişlerinde takılıyor ama oyunlarda sorun yok. Bu neden olabilir? SFC scannow vs. yaptım.

Model: Abra A5 v18.2

Çözünürlüğü kontrol et ve eski ekranın driveri filan varsa kaldırabilirsiniz.

Tazeleme Hızı düşük. Görüntü ayarlarından ayarlamanız lazım. Oyunlarda kendi tazeleme hızı ve çözünürlüğü ayarlıyor o yüzden oyunlarda sorun yaşamıyorsunuz.
Çözünürlüğü kontrol et ve eski ekranın driveri filan varsa kaldırabilirsiniz.

144 Hz de onu kontrol etim zaten.
Çözünürlük 1920*1080 sandığınız kadar genel bir çözümü yok gibi.

144 Hz de onu kontrol etim zaten.
Çözünürlük 1920*1080 sandığınız kadar genel bir çözümü yok gibi.
60hz yazan yerde ki değeri monitöre bağlayıp söyler misiniz? Ve de monitöre bağlamadan

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-10 132146.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-10 132146.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 4

Yeni konular

Geri
Yukarı