Tüm technopat üyelerine ve kurucularına selamlar. Ben grafikle video editiyle ve web tasarımla uğraşan biriyim. İki yıl önce yaptığım işlerde beni yolda bırakmayacak bir lap top ararken oyun laptop'ları ilgimi çekti. ASUS kasasınında şıklığıyla karşılaşınca büyük olmasına rağmen aldım ve 2 yıl beni hiç yarı yolda bırakmadı, işlerimi gayet tatmin edici şekilde gördüm.Ancak son çalışmamda kahvemi komple laptop boşaltınca alet sapıttı. Tamire yollladım 900 dolar bir rakam söylendi bende hadi be ordan diyip aleti geri aldım ve baktımki asus un gene çok şık bir oyun laptop var onu aldım eve getirdim taktım şu anda kullanıyorum ancak aklım baya bir asus desktop takıldı bu noktada yardıma ihtiyacım var. 5 gündür laptop kullanıyorum 10 gün içinde koşulsuz geri iade edebiliyorum ve bu desktop alabilirim hepinizin benimle beyin jimnastiği yaparak yardımcı olmanızı diliyorum yeni aldığım laptop bu;
ASUS 17.3" Laptop - Black (Intel Core i7-4700HQ/ 2TB HDD/ 16GB RAM/ Windows 8) : Gaming Laptops - Best Buy Canada
onun yerine almayı düşündüğüm desktop bu ;ASUS G30 Gaming PC - (Intel i7-4770K / 2TB HDD / 128GB SDD / 16GB RAM / Windows 8) : Performance & Gaming Computers - Best Buy Canada
aradaki fiyat farkı 300 dolar önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
ASUS 17.3" Laptop - Black (Intel Core i7-4700HQ/ 2TB HDD/ 16GB RAM/ Windows 8) : Gaming Laptops - Best Buy Canada
onun yerine almayı düşündüğüm desktop bu ;ASUS G30 Gaming PC - (Intel i7-4770K / 2TB HDD / 128GB SDD / 16GB RAM / Windows 8) : Performance & Gaming Computers - Best Buy Canada
aradaki fiyat farkı 300 dolar önerileriniz için şimdiden teşekkürler.