T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 23 Ocak 2021 #1 Fanını temizleyeceğim. Ve macununu değiştireceğim. Nelere dikkat etmem lazım? Ve nasıl temizlemem lazım?
Fanını temizleyeceğim. Ve macununu değiştireceğim. Nelere dikkat etmem lazım? Ve nasıl temizlemem lazım?
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 24 Ocak 2021 #31 InternetciMen dedi: Arkadaşlar adam ironi yapmış hiç üfleyince pervane kırılırmı. Genişletmek için tıkla... Keske öyle olsa dostum hava tabancası gibi üfledim kanatları kırıldı bir anda 70 TL'ye mağloldu küflense temizlemem bir daha. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Arkadaşlar adam ironi yapmış hiç üfleyince pervane kırılırmı. Genişletmek için tıkla... Keske öyle olsa dostum hava tabancası gibi üfledim kanatları kırıldı bir anda 70 TL'ye mağloldu küflense temizlemem bir daha.
mdevrim Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2021 #32 Ben de macun değişimi yapacağım, internette "x" şeklinde sürmenin daha iyi olduğunu gösteren bir video izlemiştim ne kadar doğru acaba? Artı 0 Eksi
Ben de macun değişimi yapacağım, internette "x" şeklinde sürmenin daha iyi olduğunu gösteren bir video izlemiştim ne kadar doğru acaba?