Laptop önerisi

LIRCH

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni bir laptop alma düşüncesindeyim. Sizlerden biraz yardım isteyeceğim, fazla araştırmaktan dolayı kafam çok karıştı. Birkaç model arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini almalıyım ve önerinizin nedenini söylerseniz çok sevinirim. Alternatif vereceğiniz fikirlere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, yeni bir laptop alma düşüncesindeyim. Sizlerden biraz yardım isteyeceğim, fazla araştırmaktan dolayı kafam çok karıştı. Birkaç model arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini almalıyım ve önerinizin nedenini söylerseniz çok sevinirim. Alternatif vereceğiniz fikirlere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe ve kullanım amacı nedir?

Hocam ne için alacaksaniz laptop oyun içinse almayın 4060'li sistemler 25k civari zaten.

54999 tl lik olan güzel duruyor.
Fiyat söylersen daha iyi olur o ikisi arasından seçim yaptım.

Bütçe ve kullanım amacı nedir?
Bütçe maksimum 55.000 TL. Kullanım amacım oyun ağırlıklı ama AutoCAD vs. kullanacağım.

Hocam ne için alacaksaniz laptop oyun içinse almayın 4060'li sistemler 25k civari zate

Hocam ne için alacaksaniz laptop oyun içinse almayın 4060'li sistemler 25k civari zaten.
İşim gereği laptop almak zorundayım hocam.

ASUS
HP
Excalibur
Lenovo

Şahsen marka sıralamanı böyle yapmalısın fakat Gigabyte falan olmaz çıkar kafandan

Attığı linklere göre ekran kartlı Gaming bir model bakıyor.
Gigabyte neden olmaz sizce ?

Bütçe maksimum 55.000 TL. Kullanım amacım oyun ağırlıklı ama AutoCAD vs. kullanacağım.

İşim gereği laptop almak zorundayım hocam.

Gigabyte neden olmaz sizce?

Hocam zayıf bir marka kullanıcı sayısı oldukça düşük şahsen ilk defa birinin sorduğunu gördüm o da siz :d

Yeni konular

Geri
Yukarı