Laptop önerisi

philodendron

Decapat
Merhaba, uzun zamandır araştırıyorum ve şu modeller arasında kaldım. Mimarlık öğrencisiyim çizim programları ve biraz da oyun için kullanacağım.
MSI GL65 Leopard 10SCXR-032XTR Intel Core i5 10300H 8GB Fiyatı artıları: MSI olması, fiyatının 7600 olması (üç gün önce 7000TL miş) eksileri: i5 olması kısmen bir eksi, 8 GB RAM daha takmam gerekiyor, belki bir de SSD takmam gerek.
Asus ROG Strix G G531GT-BQ291T Intel Core i7 9750H 8GB 512GB Fiyatı artıları: ASUS olması, 512 GB SSD olması, Windows olması(keşke olmasaydı ucuz olurdu) eksileri: 8 GB RAM daha takmam gerekiyor.
Lenovo IdeaPad L340-15IRH Intel Core i7 9750HF 16GB 1TB + Fiyatı artıları: 16 GB RAM, 1TB harddisk eksileri: Lenovo markasını pek bilmiyorum, ayrıca i7 9750H değil de HF olması ne anlama geliyor bir fikrim yok. Bu modelin pek eksisi yok.

Sizce MSI ya da ASUS alıp ileride yükseltmek mi mantıklı, yoksa Lenovo alayım gitsin mi? Teşekkürler.

Ideapad L340 alma fanın konumu kötü belli bir süre sonra ısınma yapıyor Ideapad 520'den biliyorum ve RAM tek slot MSI güzel ama biraz eksik kalıyor bütçeye. Ben ASUS'dan yanayım. Lenovo işlemci HF içlerinden en iyi işlemci ASUS'da ama klavyesi değişik ben teknik olarak söylüyorum MSI daha kullanışlı gibi tabii fiyat ve sonradan yükseltme yapma imkanı da ayrı bir soru.

Ben olsam Asus modelini alırdım. Asus laptop kullanmaktayım. Genel olarak memnunum lakin memnun olmadığım tek kısmı bilgisayarı sökünce garantisi iptal oluyormuş. Ayrıca bildiğim kadarı ile 9750HF'de İntel'in HD grafiği bulunmuyor lakin 9750H de bulunuyor.

Son düzenleme:
Tam tersi i7 9750H da var 9750hf de yok.
Ben olsam Asus modelini alırdım. Asus laptop kullanmaktayım. Genel olarak memnunum lakin memnun olmadığım tek kısmı bilgisayarı sökünce garantisi iptal oluyormuş. Ayrıca bildiğim kadarı ile 9750H'da İntel'in HD grafiği bulunmuyor lakin 9750HF de bulunuyor.

Dosya Ekleri

• E984D886-11B9-4E2F-912E-2A5FD1914372.png
    E984D886-11B9-4E2F-912E-2A5FD1914372.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 38
Ben olsam Asus modelini alırdım. Asus laptop kullanmaktayım. Genel olarak memnunum lakin memnun olmadığım tek kısmı bilgisayarı sökünce garantisi iptal oluyormuş. Ayrıca bildiğim kadarı ile 9750HF'de İntel'in HD grafiği bulunmuyor lakin 9750H de bulunuyor.

asus'u sökünce garantisi bozuluyormuş derken RAM ekletmek gibi bir durum yok mu yani? ekleniyorsa nerede taktırabilirim?

Ideapad L340 alma fanın konumu kötü belli bir süre sonra ısınma yapıyor Ideapad 520'den biliyorum ve RAM tek slot MSI güzel ama biraz eksik kalıyor bütçeye. Ben ASUS'dan yanayım. Lenovo işlemci HF içlerinden en iyi işlemci ASUS'da ama klavyesi değişik ben teknik olarak söylüyorum MSI daha kullanışlı gibi tabii fiyat ve sonradan yükseltme yapma imkanı da ayrı bir soru.

lenovo'da böyle sıkıntılar olduğunu bilmiyordum, teşekkürler cevap için. aslında bütçe 7000tl idi bu arada, maalesef buralara geldim. klavyesi değişik hangisine neden dediniz anlamadım.

asus'u sökünce garantisi bozuluyormuş derken RAM ekletmek gibi bir durum yok mu yani? ekleniyorsa nerede taktırabilirim?
Ben teknik servis ile görüştüğümde kendilerine bilgisayarı kargolamam durumunda fiyat karşılığı RAM veya SSD yükseltebiliyorsunuz. İsterseniz kendi aldığınız RAM veya SSD ile bilgisayarı kargolayın. Bu durumda 80₺ gibi bir fiyat istiyorlar. Eğer RAM ve SSD'i kendiniz almazsanız ekletmek istediğiniz parçanın fiyatına +80₺ ekleyerek fatura oluşturuyorlar. Kargoyu ücretsiz olarak evden teslim bile edebilirsiniz. Kargo konusunda iyiler.
**Düzenleme
Annotation 2020-06-23 223202.png

Servis ücreti 118₺ imiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı