Çözüldü Laptop oyundan atıyor ve mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

burellius

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 gb DDR5 5200 MHz
SSD veya HDD modeli
512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ TLC M.2 SSD
Ekran kartı
rtx 4060 8gb GDDR6
İşlemci
i7-13700h
PC(HP Victus 16R-0025NT) alalı 1 hafta oldu ve 2 gün önce başladı bu sorun. Önce Forza Horizon 5 oynarken 1-2 defa oyundan attı, yönetici olarak çalıştırınca oyundan atma durumu kesildi yaklaşık 2-3 saat boyunca. Sonra It Takes Two 1 saat boyunca oynadım ve PC aniden kapandı ve yeniden başladı. Dün ise akşam oyun oynarken birden PC mavi ekran yedi. Minidump kaydettim. Garantiye göndermeli miyim?(burn test sonuçlarında üsttekiler gözükmemiş[cpu test-2d graphics-3d graphics-disk])

Dosya Ekleri

• minidump.txt
    64 KB · Görüntüleme: 43
  • ekran alıntısı.jpg
    391,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2023-09-11 133155.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 42
  • test sonucu1.jpg
    250,2 KB · Görüntüleme: 51
Çözüm
Şu anlık bekliyorum

@Recep Baltaş abi sen bu işe el atsan sorun çözülür be

Ben atayım. Forumdaki en iyi mavi ekrancı ayağınıza geldi
Kaspersky kaldır. Logitech araçlarını sil.
BIOS'a gir ve restore defaults save yap. Intel GPU güncelle. Ağ kartı, Wi-Fi ve ses sürücülerini güncelle. Sorun devam ederse BIOS'a gir ve sanallaştırmayı kapatıp dene.
Bunları yap ve son durumu bildir.
bende yeni pc aldım 2 3 hafta oldu. valoda hata vermeye basladı sebebini anlayamadım. gta 5 ve valo oynadım mavi ekran veriyordu bazende direkt kapanıyor. minidump ekledim. technopat yetkilileri yardımcı olursanız seviniriz

Şu anlık bekliyorum

@Recep Baltaş abi sen bu işe el atsan sorun çözülür be

Ben atayım. Forumdaki en iyi mavi ekrancı ayağınıza geldi
Kaspersky kaldır. Logitech araçlarını sil.
BIOS'a gir ve restore defaults save yap. Intel GPU güncelle. Ağ kartı, Wi-Fi ve ses sürücülerini güncelle. Sorun devam ederse BIOS'a gir ve sanallaştırmayı kapatıp dene.
Bunları yap ve son durumu bildir.

Çözüm
kusura bakmayın üniversite başlayınca çok pc ye giremedim ve bugün yine mavi ekran yiyince foruma tekrar bakayım dedim.Dediklerini şuan uyguladım(sanallaştırma hariç).Kaç gün test etmem gerekiyor? minidump dosyası:092423-12015-01.dmp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…