Laptop pili şişmiş mi?

Net bir şey diyemem. Fakat zorlamayın pili. Pilde kullanımda performans kaybı artar.
Ben pilde bilgisiyarı zorladım. Tam anlamıyla içinden geçtim. Pil şişikti 2 yıl kullandım. Şimdi yeni pil de şişti ama hiç sorun yok. Şişik pil kullanılır. En az 5 yıl şişik pili kullanmayı düşünüyorum. Zengin değilim her yıl pil değiştiremem. Kapitalist düzenin oyununa gelmeyin. Aktif olarak kullandığım bilgisiyar yaklaşık 5 yıllık en az 15 yılı var bence. Tam anlamıyla haşat olana kadar kullanın.
 
Takın sorun olmaz. Kim bilir aramızda kaç kişi şişik pil ile kullanıyor. Fakat cihazı açmadığı için bilmiyorlar.
Zamanında S3 marka telefonumun da pili şişik uzun süre kullanmıştım. Ama olabilecek olayları düşündüğün zaman insanın içinde bir soru kalıyor.
 
Hocam servise gönder diyeceğim bana lazım diyorsun kullanma diyeceğim gene bana lazım diyorsun.O zaman soru sormanın bir mantığı kalmıyor her türlü böyle kullanacaksın işleri halledincede servise şutluycaksın 😅
 
Pilsiz laptoplar daha performanslı oluyor benim eski bilgisayarımda pil takılı ve pil takılı değil iken ciddi performans vardı.
Şarjda kullanıyorsan pili çıkarmana öneririm durduk yere ısınma yapıyor çünkü.
 
Pilsiz laptoplar daha performanslı oluyor benim eski bilgisayarımda pil takılı ve pil takılı değil iken ciddi performans vardı.
Şarjda kullanıyorsan pili çıkarmana öneririm durduk yere ısınma yapıyor çünkü.
Hocam ben ne yazmışı konuda siz ne yazıyorsunuz... Konu ile alakalı mesaj atın lütfen.
 
Merhaba monster tulpar bilgisayarımda aynı pil var. Geçenlerde kasadaki esnemeyi görünce pilin arkadaştaki şekilde olduğunu gördüm. Elimle biraz bastırınca balon gibi esnediğini gördüm ve şişenin pil değil üstündeki kaplama olduğunu düşündüm. dikkatlice kenarından toplu iğne ile bir delik açtım ve söndürdüm. Pil normal görünümüne döndü aradan bir kaç ay geçti ve şuan pil hiç şarj olmuyor. Şarjdayken bile %0 gösteriyor. Oyun açınca 1-2 dakika içinde şarjdayken bile kapanıyor. Biraz araştırdım pil internette bile 1000 TL civarı satılıyor. Çözüm önerisi olan var mı?
 
Merhaba Monster Tulpar bilgisayarımda aynı pil var. Geçenlerde kasadaki esnemeyi görünce pilin arkadaştaki şekilde olduğunu gördüm. Elimle biraz bastırınca balon gibi esnediğini gördüm ve şişenin pil değil üstündeki kaplama olduğunu düşündüm. Dikkatlice kenarından toplu iğne ile bir delik açtım ve söndürdüm. Pil normal görünümüne döndü aradan birkaç ay geçti ve şu an pil hiç şarj olmuyor. Şarjdayken bile %0 gösteriyor. Oyun açınca 1-2 dakika içinde şarjdayken bile kapanıyor. Biraz araştırdım pil internette bile 1000 TL civarı satılıyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Garantiye yolla bakalım ne diyecekler hocam bazen güzel bir indirimle haledebiliyorlar.
 

Geri
Yukarı