Çözüldü Laptop prize takılı iken touchpad gecikme yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Creepy heaad

Hectopat
Arkadaşlar sorun bu. Laptop şarjda değilken touchpad gayet hızlı, takılı iken gecikme oluyor. Nasıl çözerim?

Çözüm
Sizinle aynı sorunu yaşayan birisi bu şekilde çözmüş sanırım sizde deneyebilirsiniz. Çözüldü: Acer Nitro 16 AN16-41 touchpadi çalışmıyor

Hocam bu direk kapatmış bende gecikme var.

Buraya bakarsanız sorun görülüyor.

Arkadaşlar sorun çözüldü sıkıntı prizden kaynaklı galiba. Başka prize takınca düzeldi. Muhtemel topraklaması sıkıntılı bir priz.
Yeni aldım 3 ayı oldu.

Acer Nitro 16 AN16-41 modeli bundan bir tane daha almıştım onda bu sorun yoktu şansa mavi ekran veriyordu. Değiştirdim bunu yolladılar. Bu da şarja takınca kafayı yiyor.

Cihaza herhangi bir işlem yapmadan garantiye vermeniz daha iyi olur Acer cihazlar sorunludur genelde keşke almasaymışsınız.

Sizinle aynı sorunu yaşayan birisi bu şekilde çözmüş sanırım sizde deneyebilirsiniz. Çözüldü: Acer Nitro 16 AN16-41 touchpadi çalışmıyor

Hocam bu direk kapatmış bende gecikme var.

Buraya bakarsanız sorun görülüyor.

Arkadaşlar sorun çözüldü sıkıntı prizden kaynaklı galiba. Başka prize takınca düzeldi. Muhtemel topraklaması sıkıntılı bir priz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…