Creepy heaad
Hectopat
Arkadaşlar sorun bu. Laptop şarjda değilken touchpad gayet hızlı, takılı iken gecikme oluyor. Nasıl çözerim?
Sizinle aynı sorunu yaşayan birisi bu şekilde çözmüş sanırım sizde deneyebilirsiniz. Çözüldü: Acer Nitro 16 AN16-41 touchpadi çalışmıyor
Arkadaşlar sorun bu. Laptop şarjda değilken touchpad gayet hızlı, takılı iken gecikme oluyor. Nasıl çözerim?
Yeni aldım 3 ayı olduCihaz kaç yıllık?
Acer Nitro 16 AN16-41 modeli bundan bi tane daha almıştım onda bu sorun yoktu şansa mavi ekran veriyordu. Değiştirdim bunu yolladılar. Buda şarza takınca kafayı yiyor.Model nedir biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabilirim belki.
Yeni aldım 3 ayı oldu.
Acer Nitro 16 AN16-41 modeli bundan bir tane daha almıştım onda bu sorun yoktu şansa mavi ekran veriyordu. Değiştirdim bunu yolladılar. Bu da şarja takınca kafayı yiyor.
Hocam garantiye yolladım zaten bi tane. Oem windows vardı yandı. Buna da aldım. Bunu da yollayamam inanın bi çözümü var mıdır?Cihaza herhangi bir işlem yapmadan garantiye vermeniz daha iyi olur Acer cihazlar sorunludur genelde keşke almasaymışsınız.
Sizinle aynı sorunu yaşayan birisi bu şekilde çözmüş sanırım sizde deneyebilirsiniz. Çözüldü: Acer Nitro 16 AN16-41 touchpadi çalışmıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.