Jacquesbro
Centipat
Daha fazla
Hocam bilgisayardan bakacaksınız. Etiket üzerinden bir şey anlaşılmaz. Mesela benim ki Kingston 4 GB DDR3 SODIMM 1333 MHz. Alacaksam buna yakın değerlerde bir şey almam lazım. (Yakın değerden kastım: MHz değerleri birbirinin ya aynısı ya da yakın değerler olması lazım.Merhaba laptopta çift slot bulunuyor uyumlu RAM'lere baktım fakat kvr26s19s8/8 Kingston ile krv26s19s6/8 bu sonda ki 6/8 8/8 farklarıni bilmiyorum bende ki RAM bu.
DDR4 2666 MHz onu biliyorum zaten sadece söylediğim ramların arasında ki farkı merak ettimHocam bilgisayardan bakacaksınız. Etiket üzerinden bir şey anlaşılmaz. Mesela benim ki Kingston 4 GB DDR3 SODIMM 1333 MHz. Alacaksam buna yakın değerlerde bir şey almam lazım. (Yakın değerden kastım: MHz değerleri birbirinin ya aynısı ya da yakın değerler olması lazım.
Değerler birbirine yakın olduktan sonra herhangi bir şey olmaz.DDR4 2666 MHz onu biliyorum zaten sadece söylediğim ramların arasında ki farkı merak ettim
sanırım bu olması lazım x8 8gbit olanı![]()
Kingston RAM: DDR4 2666MT/s Non-ECC Unbuffered SODIMM - Kingston Technology
Kingston, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarınız için RAM'ler sunmaktadır. Bu RAM spesifikasyonu: DDR4 2666MT/s Non-ECC Unbuffered SODIMMwww.kingston.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.