Laptop RAM yükseltme

er4yakcay

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
35
Arkadaşlar benim kenara attığım bir laptopum vardı ve onu yeniden hayata döndürmek istiyorum. Laptopdaki 4 GB'lık RAM'i çıkarıp 8 GB yapacağım. Bilgisayara uygun RAM tavsiyesi yapar mısınız?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (62).png
    Ekran Görüntüsü (62).png
    9,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Görüntüsü (61).png
    Ekran Görüntüsü (61).png
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 1600 MHz CL11 1.35V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. 4 GB eklemek isterseniz aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleğin aynısı var. Eğer tek 8 GB eklemek isterseniz laptopunuzun tek slotta 8 GB desteğinin olduğundan emin olun. Marka/model ismiyle aratarak veya teknik servise danışarak öğrenebilirsiniz.

 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı