Laptop RAM yükseltmesi

Voll

Femtopat
İyi günler, bu benim ilk forum tecrübem olacak ben laptopun RAM'ı yükseltemek istiyorum kaç MHz'lık bir RAM takmak lazım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

z1.jpg

z2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR4 2133 MHz CL15 SODIMM bellek alacaksınız. Yükseltme yapmadan önce cihazınızda boş bir tane daha bellek slotu olduğundan emin olun. Cihazınız en fazla 1866 MHz desteklediği için bellek bu değerde çalışıyordur.

2133MHz, CL15, SODIMM, DDR4 bir RAM alacaksınız. Piyasaya pek hakim değilim ama çok pahalılar RAM'ler, gereksiz pahalılar.

İkinci el iyi bir seçenek olabilir.
2133Mhz alsam sıkıntı olmaz diyorsun anakartım destekler mi
DDR4 2133 MHz CL15 SODIMM bellek alacaksınız. Yükseltme yapmadan önce cihazınızda boş bir tane daha bellek slotu olduğundan emin olun. Cihazınız en fazla 1866 MHz desteklediği için bellek bu değerde çalışıyordur.

Tek soketim var

Hocam, boş olarak tek varsa tamam. RAM alıp kullanabilirsiniz.

Sadece bir tane bellek slotu varsa o zaman içindekini çıkarıp 16 GB bellek almanız gerekiyor. DDR4 16 GB bellek alın. 2400 MHz bellek alabilirsiniz. Cihaz en fazla 1866 MHz desteklediği için bu değerde çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı