Laptop şarj olmadı ve 2 gün bekledikten sonra kendi kendine düzeldi

onepunchoneko

Centipat
Daha fazla  
Laptopum 1 hafta önce şarj almıyordu ışık yanmıyordu. 1 hafta boyunca neredeyse her gün denedim ışık yanıp sönüyordu .hemen 2 gün hiç ellemedim bugünse yine şarja taktım şu an sorunsuz bir şekilde şarj alıyor. sizce yine de bilgisayarcıya götüreyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun sebebi hakkında çok bir bilgim yok, belki tekrar etmesi halinde aksiyon almayı düşünebilirsiniz. Ancak alacağınız aksiyon mahalle bilgisayarcısına götürmek olmasın; garantisi devam ediyorsa garanti ile iletişime geçin. Etmese bile iletişime geçin çünkü yine belirli bir ücret karşılığında tamirini yapacaklardır.

Sorunun sebebi hakkında çok bir bilgim yok, belki tekrar etmesi halinde aksiyon almayı düşünebilirsiniz. Ancak alacağınız aksiyon mahalle bilgisayarcısına götürmek olmasın; garantisi devam ediyorsa garanti ile iletişime geçin. Etmese bile iletişime geçin çünkü yine belirli bir ücret karşılığında tamirini yapacaklardır.
garantisi devam etmiyor babamın tanıdıgı iyibir bilgisayarcı var onu götürürüm muhtemelen ama suan sorunsuz calısıyor kesilene kadar kullanıcam böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı