gorselsanatci
Femtopat
Daha fazla
Elimde Monster marka laptop var. Henüz alalı 1 hafta oldu. Ancak şarjının hızlı tükendiğini düşünüyorum. %100 şarj seviyesinden %0 seviyesine "1.5 - 2" saatte ulaşıyor. Sadece pilde ve şarj cihazına takılı olmadan günlük kullanımda kötü bir deneyim yaşadığımı düşünüyorum. Google, YouTube bunlar dışında başka hiçbir uygulamayı çalıştırmadım.
Control Center'da entertainment modunda çalışıyor. 37 derece temperature sıcaklığına sahip. Pilde kullanırken en iyi güç (tasarruf) modunda kullanıyorum.
Monster yetkililerini aradığımda bana garip bir şekilde şarjın 30 dk ile 1.5 saat aralığında biteceğini ve maksimum bu kadar süreye sahip olduğunu söylediler.
Sizlerde Monster marka veya herhangi bir Gaming marka Laptop'lar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
RTX 4060.
i7 13700HX.
32 GB RAM.
Bataryası 54.0 wh.
Control Center'da entertainment modunda çalışıyor. 37 derece temperature sıcaklığına sahip. Pilde kullanırken en iyi güç (tasarruf) modunda kullanıyorum.
Monster yetkililerini aradığımda bana garip bir şekilde şarjın 30 dk ile 1.5 saat aralığında biteceğini ve maksimum bu kadar süreye sahip olduğunu söylediler.
Sizlerde Monster marka veya herhangi bir Gaming marka Laptop'lar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
RTX 4060.
i7 13700HX.
32 GB RAM.
Bataryası 54.0 wh.
Son düzenleyen: Moderatör: