Laptop servisten geldikten sonra oyunlarda çıkan simge

RedVoltage

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktada belirttiğim gibi laptop'ı servise gönderdim. Servise göndermemin sebebi ise işlemci 96 dereceye çıkıyordu. Oyunlarda kasmalar meydana geliyordu. Laptop'ı servise gönderdim ve servisten bugün geldi. Test yapmaya başladım ki bir şey farkettim. Oyunlarda sağ altta bir simge çıkıyor artık. Yenile gibi işaret tam çözemedim ne olduğunu. Acaba bir sıkıntı mı var ekran kartında onun uyarısını mı veriyor. Maxpayne 3'te o simgenin üzerine çizik işareti geliyor. Onun haricinde League of Legends oyununda o simge sürekli gidip geliyor yanıp sönüyor. Servisi arayıp sormak istedim mesai saati dışına denk geldim ve konuyu buraya açmak istedim. Umarım bilen birisi veya bilgilendirecek birileri vardır. Ekte resimleri veriyorum daha iyi anlamanız için. Print Screen tuşu ile ekran görüntüsü aldığımda o simge çıkmıyordu bu yüzden telefonla çekmek zorunda kaldım.

Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Dosya Ekleri

• 20150131_164524.jpg
    20150131_164524.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 537
  • 20150131_164944.jpg
    20150131_164944.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 421
  • 20150131_165119.jpg
    20150131_165119.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 434
simge Sorunun geçtiyse iyi hocam peki ısınma sorunu geçtimi
Sorunum şuydu; yarım saatten fazla oyun oynayınca kulaklıktan bir cızırtı geliyordu ve kasmalar meydana geliyordu. İşlemci sıcaklığıda 96 derece ve üstüne çıkıyordu. Serviste gönderdim cihazımı anlattığım gibi geri geldi hiçbir bilgilendirme falan yapmadılar aramadılar kutunun içindede hiçbir kağıt üstünde bilgilendirme yoktu. Biraz test ettikten sonra sorunumun giderildiğini gördüm. Fakat merakımdan servisi aradım ve sordum. Cihazımda ne gibi değişiklikler oldu dedim. Onlarda Anakart, İşlemci birkaçbirşey daha saydılar orasını pek anlamadım. Kısacası dediler laptop içindeki plastik harici tüm parçalar neredeyse değişti dediler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı