Laptop ses gecikmesi sorunu

  • Konuyu başlatan Wqxte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.291
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
2.225
Çözümler
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, son 3 gündür yaşıyorum bu problemi. YouTube'da veyahut film sitelerinde vb. gecikme problemi yaşıyorum. Bugün film izliyordum sesin erken geldiği fark ettim, yani görüntünün geç geldiğini fark ettim. Ses erken, görüntü geç geliyor. Siteden kaynaklı olduğunu düşündüm. Siteyi yeniden yükledim. Kaldığım yere geldim ve gecikme yoktu. YouTube'da da aynı sorun var. Ses erken geliyor, sayfayı yeniliyorum ve düzeliyor. 5 dakika izliyorum ve yine gecikiyor. Yani istediğim kadar sayfayı yenileyeyim, birkaç dakika sonra yine gecikme yaşıyorum. Donanımsal olarak neyin fotoğrafını atacağımı bilemedim. Söylerseniz direk yardımcı olmak için fotoğrafları da atarım.(ses driverının sürümü falan sanırım. Hangi bilgileri paylaşmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok)
 
Dostum büyük ihtimalle internetinle alakalı bir sorun var fakat sana bir uygulama önereyim. Driver Booster diye bir uygulama uygulama hem bilgisayarı ciddi bir şekilde hızlandırıyor hem de asıl olayı... Sen aygıt yöneticisinde sürücüleri güncel diyor fakat Driver Booster otomatik olarak en yeni sürücülere güncelliyor. Bu uygulamayı bir indir ve dene, olmadıysa bilgisayarında anlık bir sıkıntı çıkmış olabilir. Bilgisayarı yeniden başlat ve dene ya da Speedtest'e gir. Bana değerleri bir at.
 
Artı -3 Eksi
Dostum büyük ihtimalle internetinle alakalı bir sorun var fakat sana bir uygulama öneriyim drvier booster diye bir uygulama uygulama hem bilgisyarı ciddi bir şekilde hızlandırıyor hem de asıl olayı sen aygıt yöneticisinde sürücüleri güncel diyor fakat Driver Booster otomatik olarak en yeni sürücülere güncelliyor bu uygulamayı bir indir ve dene olmadıysa bilgisayarında anlık bir sıkıntı çıkmış olabilir bilgisayarı yeniden başlat ve dene ya da Speedtest. Nete gir bana int değerlerini bir at.

Driver Booster'ı daha önce de araştırmıştım. Çoğu kişi kullanmayın diyordu. Onun dışında değerler böyle.

1620019987268.png
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı