Laptop Sıfırladıktan Sonra Administrator Şifre İstiyor

nfurkankaya

Kilopat
Merhabalar. Laptopumu sıfırladıktan sonra aşağıya bıraktığım linkdeki gibi bir ekran çıkıyor kaşıma. Sıfırlama işleminde Windows 'a dair hiçbir ayar yapamadan, sıfırlama bitince o ekrana atıyor. O ekrandan tek farkı bende sol alttaki gibi 2 kullanıcı görünmüyor. Sağ alttan internete bağlanmak için Wifi simgesine tıkladığımda sadece "Uçak Modu" görünüyor başka hiçbir şey görünmüyor. Bu yüzden kendi Windows hesabıma da giriş yapamıyorum.

Ek olarak bilgisayarımı 7-8 ay önce Asus servisine vermiştim ve geri geldiğinde kendi hesabıma giriş yapmadan kullanmıştım. Sıfırlamak istediğimde böyle bir sıkıntı oldu. Tekrardan servise vermek istemiyorum çünkü geri gelmesi uzun sürüyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Windows 10 Administrator Hesabını Devre Dışı Bırakma

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızı açtığınızda ASUS ekranı geldiğinde F7 yada F8 tuşuna basın. Mavi ekran gelmesi lazım. Oradan "Safe Mode with Command Prompt" diye bi seçenek olması lazım. Türkçe'si sanırım "Komut İstemiyle Güvenli Mod" olması lazım. Onu seçin, yine bu login ekranında kontrol edin bakalım hesabınız bu sefer gözükecek mi yoksa yine direk Administrator mü isteyecek.

Güvenli modda açabiliyorum bilgisayarı fakat o modda herhangi bir işlem yapmama izin vermiyor.
(Güvenli modda açarken ne Administrator hesabı geliyor ne de kendi hesabım. Direk olarak "Güvenli Mod" yazıyor kullanıcı adı yerinde oturum aç diyerek açıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…