nfurkankaya
Kilopat
Merhabalar. Laptopumu sıfırladıktan sonra aşağıya bıraktığım linkdeki gibi bir ekran çıkıyor kaşıma. Sıfırlama işleminde Windows 'a dair hiçbir ayar yapamadan, sıfırlama bitince o ekrana atıyor. O ekrandan tek farkı bende sol alttaki gibi 2 kullanıcı görünmüyor. Sağ alttan internete bağlanmak için Wifi simgesine tıkladığımda sadece "Uçak Modu" görünüyor başka hiçbir şey görünmüyor. Bu yüzden kendi Windows hesabıma da giriş yapamıyorum.
Ek olarak bilgisayarımı 7-8 ay önce Asus servisine vermiştim ve geri geldiğinde kendi hesabıma giriş yapmadan kullanmıştım. Sıfırlamak istediğimde böyle bir sıkıntı oldu. Tekrardan servise vermek istemiyorum çünkü geri gelmesi uzun sürüyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Windows 10 Administrator Hesabını Devre Dışı Bırakma
Ek olarak bilgisayarımı 7-8 ay önce Asus servisine vermiştim ve geri geldiğinde kendi hesabıma giriş yapmadan kullanmıştım. Sıfırlamak istediğimde böyle bir sıkıntı oldu. Tekrardan servise vermek istemiyorum çünkü geri gelmesi uzun sürüyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Windows 10 Administrator Hesabını Devre Dışı Bırakma
Son düzenleyen: Moderatör: