Laptop soğutucu sonrası FPS düşüşü

Excly

Picopat
Katılım
27 Temmuz 2020
Mesajlar
165
Merhabalar bugün bir USB'ye takılı olan laptop soğutucusu aldım ve oyunlarda FPS düşüşü gördüm acaba bilgisayarıma yük mü bindiriyor?
 
Laptop soğutucularını laptopa takmayın, normal fişe takın. Laptoptan güç çektikten sonra laptopu soğutmuyorlar hatta daha da sıcak yapabiliyorlar.
 
Hocam 3 ihtimal var. Pilinizde bir sorun olabilir.(sogutucunun yüküyle parçalara daha az elektrik gidiyor olabilir.)Yada laptopunuz hem alttan hem yandan hava üflüyordur hava akışı bozulmuştur. En son ihtimal laptopun herhangi bir parçasında hafif bir arıza olabilir.
 
Hocam 3 ihtimal var. Pilinizde bir sorun olabilir.(Sogutucunun yüküyle parçalara daha az elektrik gidiyor olabilir.)Ya da laptopunuz hem alttan hem yandan hava üflüyordur hava akışı bozulmuştur. En son ihtimal laptopun herhangi bir parçasında hafif bir arıza olabilir.

Ne yapmamı önerirsiniz 130 tlmin boşa gitmesini istemem.
 
hocam aynı sorun bende de oldu soğutucusuz 140-150 fps aldığım csgo da şuan 20 25 in üzerine çıkmıyor soğutuyu kapatıp biraz bekleydikten sonra yine aynı fps değerlerine ulaşıyor.Sorunu çözebildiniz mi ?
 
beyler labtobum cok ısınıyor ve fps droplar cok giriyor 120 100 fps arası aldıgım oyunlarda fps aniden 10a düşüyor ve 40-50 saniye arası donuyor sizce sogutucumu alayım yoksa temizleteyim mi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı