x096xz Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Selam, geçen sene aldığım bilgisayarın soğutucusu artık çalışmıyor ve dün oyun oynadıktan sonra çalışmamaya başladı. Kabloyu sök tak yaptım halen çalışmadı. Yeniden çalıştırmak için ne yapmalıyım?
Selam, geçen sene aldığım bilgisayarın soğutucusu artık çalışmıyor ve dün oyun oynadıktan sonra çalışmamaya başladı. Kabloyu sök tak yaptım halen çalışmadı. Yeniden çalıştırmak için ne yapmalıyım?
-Ufuk- Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Bozulmadıysa kabloda temassızlık olabilir bir kontrol etmelisiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS x096xz Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 Teşekkürler, kabloda bir sıkıntı varmış. Kabloyu değiştirdim şimdi çalışıyor. -Ufuk- dedi: Bozulmadıysa kabloda temassızlık olabilir bir kontrol etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler, kabloda bir sıkıntı varmış. Kabloyu değiştirdim şimdi çalışıyor. -Ufuk- dedi: Bozulmadıysa kabloda temassızlık olabilir bir kontrol etmelisiniz. Genişletmek için tıkla...