Laptop SSD'yi görmüyor

ilkerzturk19

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Otomasyon Teknikeri
Arkadaşlar selam,
Dün masaüstü bilgisayardaki SSD'yi laptopa taktım sorunsuz açıldı, ve çok hızlıydı. Bugün yeni SSD aldım. Laptopa takmak için fakat görmüyor dün taktığım sorunsuz açtığı SSD'yi de görmüyor. Yeni aldığımı da, içine Windows 10 kurdum yeni SSD'nin yine görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 disk management programından diski bulup aktifleştirmek gerekiyor ama tam detayları hatırlamıyorum. Şimdilik arama kısmından disk managementa girin SSD'nizi bulup kazaya mahal vermeden biraz kurcalayın.

Laptopta 1 disk girişi var HDD takılı iken sıkıntısız açılıyor ama aynı anda SSD bağlayamıyorum.

SSD bağlı iken USB Boot ile SSD'ye sıfırdan format atsanız. Aklıma başka çözüm gelmedi. Sürücü problemi olabilir.

HDD takılı iken bir sıkıntı yok. Daha dün kendi SSD mi taktım anında açtı bir sorun çıkmadı. Bugün neden görmüyor. SSD'ye yeni kurdum işletim sistemini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı