Laptop standı önerisi

balistis

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 15.6 inç laptopuma bir stand alacağım. Ekranı masadan 18-20 santim yükseltebilmesi, yüksekliğinin ayarlanabilir olması, bilgisayarın altındaki havalandırmayı bloklamaması, değerinden çok pahalı olmaması benim için önemli. Ama çok seçenek bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Akılda canlandırması adına görseli eke bırakıyorum:

1-JyqsZWXo47aWmZYiRit0Jg.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, 15.6 inç laptopuma bir stand alacağım. Ekranı masadan 18-20 santim yükseltebilmesi, yüksekliğinin ayarlanabilir olması, bilgisayarın altındaki havalandırmayı bloklamaması, değerinden çok pahalı olmaması benim için önemli. Ama çok seçenek bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Akılda canlandırması adına görseli eke bırakıyorum:

Eki Görüntüle 713422
Bu ve bunun türevleri işinizi görür.

Başka takibe alan varsa ya da yarın öbürgün postu görenler olursa diye aldığım ürünü bırakıyorum: Ally Yükseklik Ayarlı Portatif Katlanabilir Laptop,ipad Sehpası Stand AL-32511

Ben alırken 199tl'ye aldım. Görünüşüne göre çok pahalı gibi ama bu ve müdavimleri aksesuar olarak geçtiği için maalesef hep bu fiyat aralığındalar.

Süreç içerisinde de arada kaldığım diğer ürünler:
Neon Laptop Standı-scb3
Monster, Dell, Asus Uyumlu Katlanabilir Yükseklik Ayarlamalı Laptop Standı
Katlanabilir ve Taşınabilir Laptop / Dizüstü bilgisayar Standı

Tufetto markasına göz atabilirsiniz, her kullanıma uygun laptop standı seçenekleri var. Ben Wocoo laptop standını satın aldım, memnun kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı