Laptop sürekli donuyor

Daha fazla  
Bugün kuzenimin laptopunda çar kasarken oyundan çıktım ve birdenbire bu şekilde bir sorunla karşılaştım. Hiçbir yere tıklanmıyor ve tepki vermiyor bilgisayar. Kapat aç yaptım, ardından bir kez daha oyun attım. Sonuç yine aynı oldu. Videoyu bırakıyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün kuzenimin laptopunda çar kasarken oyundan çıktım ve birdenbire bu şekilde bir sorunla karşılaştım. Hiçbir yere tıklanmıyor ve tepki vermiyor bilgisayar. Kapat aç yaptım, ardından bir kez daha oyun attım. Sonuç yine aynı oldu. Videoyu bırakıyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücüleri güncelleyin. HDD'de sorun olabilir.

1. Oyunda virüs olabilir.
2. Laptopun bileşenleri eski veya kötüyse hem oyunu hem masaüstünü birden kaldıramıyor olabilir.
3. İmleç sadece oyuna odaklı olabilir yani masaüstüne yapılan komutları alamıyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı