Laptop tamirden sonra kapanmaya başladı

Bugün laptopumu Google'da 4.7 ortalamalı ve 100 üstü yorum olan bir yere götürdüm sadece içini temizlesin diye. Şu anda oyuna girdiğimde FPS 4 5lerede geziyor ve belli bir şeyden sonra kapanıyor kendiliğinden. Laptop parça çalınma ihtimali var mı?
Afterburnerdan sıcaklık değerleri nedir? tahminimce işlemci ısı eşiğine gelip kapanıyor.

Afterburner aç sıcaklık değerlerine işlemci kullanım yüzdesine çalışma frekansına ekran kartına vs. bir bak muhtemelen çok yüksek sıcaklıkta çalışıyor kapatıyor kendini bence. Laptopdan RAM SSD dışında bir şey çalamazlar herhalde. Ekmeğe Nutella sürer gibi işlemciye macun sürmüşlerdir belki ya da farklı macunlar pump-out yapıyor ondan olabilir ısı 100 derece ise.

Opera ve Steam açıkken 55 60 derece arası gözüküyor.

Zamanında eski laptopumun i3 işlemcinin temizlettirmek için getirmiştim Görev Yöneticisi'ni bir açtım atom X5 ile değiştirmiş adamlar yani evet var.

Sistemde hepsi gözüküyor termal ped taktığını ve macunu temizlediğini söyledi aradığımda.

Temizledikten ve termal ped taktıktan sonra neden format gerekiyor ki fanlar çalışıyor derece normal sistemde parçalar da gözüküyor FM 24 bile 10 20 FPS'e düşüyor nedense.

At bir format belki düzelir düzelmezse geri götür bilgisayarcıya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı