Laptop temizlemek için neler gerekli?

Egecim

Femtopat
Ben laptopumun içini baştan aşağı temizleyeceğim. Lazım olan şeyler konusunda yardımcı olur musunuz? Aynı zamanda termal macun değişimi de yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı açmak için gerekli tornavida, termal macun, pamukçuk bırakmayacak bir bez, kurutma makinası veya türevinde bir hava üfleme aparatı ve birazcıkta kolonya yeterli olacaktır. Birde toplu iğneden biraz daha kalın bir şey ince temizlik için lazım olabilir.

Kasayı açmak için gerekli tornavida, termal macun, pamukçuk bırakmayacak bir bez, kurutma makinesı veya türevinde bir hava üfleme aparatı ve birazcıkta kolonya yeterli olacaktır. Bir de toplu iğneden biraz daha kalın bir şey ince temizlik için lazım olabilir.

Tornavide, termal macun, kurutma makinesı falan yeterli olabilir. Veya üstteki arkadaşımızın söylediklerini de yapabilirsin.

Kasayı açmak için gerekli tornavida, termal macun, pamukçuk bırakmayacak bir bez, kurutma makinası veya türevinde bir hava üfleme aparatı ve birazcıkta kolonya yeterli olacaktır. Birde toplu iğneden biraz daha kalın bir şey ince temizlik için lazım olabilir.
Tecrübeli birisin sanırım kardeşim bu temizlik konusunda hp pavilion 15 laptopum var ama korkuyorum macunu söküp sürmeye ilk defa yapıcam ama kesinlikle ve kesinlikle sorun yok yaparım ben kendime güveniyorum ama işte içimde korku var ne önerirsin bana

-Laptop.
-Tornavida.
-Bez.
-Kredi kartı.
-Termal macun.
Tecrübeli birisin sanırım kardeşim bu temizlik konusunda hp pavilion 15 laptopum var ama korkuyorum macunu söküp sürmeye ilk defa yapıcam ama kesinlikle ve kesinlikle sorun yok yaparım ben kendime güveniyorum ama işte içimde korku var ne önerirsin bana
Konu açın.

Tecrübeli birisin sanırım kardeşim bu temizlik konusunda HP Pavilion 15 laptopum var ama korkuyorum macunu söküp sürmeye ilk defa yapacağım ama kesinlikle ve kesinlikle sorun yok yaparım ben kendime güveniyorum ama işte içimde korku var ne önerirsin bana.
Youtube üzerinden HP marka laptopların temizliğine veya kasa açılımına bakın. Kasayı açtıktan sonra ayrıntılı bir laptop temizliği rehberi izleyin her şeyi anlatacaklardır orada. Onun dışında temizliğe başlamadan önce ilk yapacağınız iş bir kalorifer peteğine dokunmanız olsun. Mümkünse statik elektrik yaratabilecek bir yerde açmayın. Bataryayı sökmeyi unutmayın ek olarak. Aklıma şu anlık bunlar geliyor.

Youtube üzerinden HP marka laptopların temizliğine veya kasa açılımına bakın. Kasayı açtıktan sonra ayrıntılı bir laptop temizliği rehberi izleyin her şeyi anlatacaklardır orada. Onun dışında temizliğe başlamadan önce ilk yapacağınız iş bir kalorifer peteğine dokunmanız olsun. Mümkünse statik elektrik yaratabilecek bir yerde açmayın. Bataryayı sökmeyi unutmayın ek olarak. Aklıma şu anlık bunlar geliyor.
İsterseniz etiketleyin orada yardımcı olurum.
Etiketlemeyi bilmiyorum konuyu buldum ama nasıl etiketlicem seni bilmiyorum kardeşim
Kardeşim konuyu buldum aama etiket yapmayı bilmiyorum çok ihtiyacım var bunu öğrenmeye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı