M MerhabalarEfenim Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 103 28 Nisan 2023 #1 Merhaba, laptopumun klavyesini nasıl temizleyebilirim? Tuşların altının pis olduğunu fark ettim ve oraya nasıl ulaşırım bilemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2023
Merhaba, laptopumun klavyesini nasıl temizleyebilirim? Tuşların altının pis olduğunu fark ettim ve oraya nasıl ulaşırım bilemiyorum.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.308 Makaleler 18 Çözümler 41 28 Nisan 2023 #2 Ters tutup önce sağ sol sallıyorum büyük pislik kalmadığından emin olduktan sonra yine ters çekilde hava vuruyorum.
Ters tutup önce sağ sol sallıyorum büyük pislik kalmadığından emin olduktan sonra yine ters çekilde hava vuruyorum.
BaTTalqazi Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 MerhabalarEfenim dedi: Merhaba, laptopumun klavyesini nasıl temizleyebilirim? Tuşların altının pis olduğunu fark ettim ve oraya nasıl ulaşırım bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Klavyeni çıkarabiliyorsan çıkar ve öyle temizle. Youtube laptop marka modelini yazarsan klavyenin nasıl söküldüğünü görebilirsin.
MerhabalarEfenim dedi: Merhaba, laptopumun klavyesini nasıl temizleyebilirim? Tuşların altının pis olduğunu fark ettim ve oraya nasıl ulaşırım bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Klavyeni çıkarabiliyorsan çıkar ve öyle temizle. Youtube laptop marka modelini yazarsan klavyenin nasıl söküldüğünü görebilirsin.