Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 11 Eylül 2020 #1 Laptop termal macununu ne ile temizlemeliyim?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Eylül 2020 #2 Peçete işini görür. Ama sildikten sonra ufak parçalar kalmaması için sulu boya fırçası ile bir üzerinden geç.
Peçete işini görür. Ama sildikten sonra ufak parçalar kalmaması için sulu boya fırçası ile bir üzerinden geç.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 11 Eylül 2020 #3 İzopropil alkollü temizlik mendilleri oluyor, onunla temizleyebilirsin. Islak bez temas ettirmeyin, su geç kuruyabiliyor. Günlük kullandığımız kolonyalı mendilleri de sakın sürmeyin.
İzopropil alkollü temizlik mendilleri oluyor, onunla temizleyebilirsin. Islak bez temas ettirmeyin, su geç kuruyabiliyor. Günlük kullandığımız kolonyalı mendilleri de sakın sürmeyin.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 11 Eylül 2020 #4 baran_basaran dedi: Peçete işini görür. Ama sildikten sonra ufak parçalar kalmaması için sulu boya fırçası ile bir üzerinden geç. Genişletmek için tıkla... Sadece peçete iş görür mü? Bu arada termal macun kuru halde.
baran_basaran dedi: Peçete işini görür. Ama sildikten sonra ufak parçalar kalmaması için sulu boya fırçası ile bir üzerinden geç. Genişletmek için tıkla... Sadece peçete iş görür mü? Bu arada termal macun kuru halde.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Eylül 2020 #5 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Sadece peçete iş görür mü? Bu arada termal macun kuru halde. Genişletmek için tıkla... Tiner varsa onla sil, peçete ile hafif bastır, çıkar merak etme.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Sadece peçete iş görür mü? Bu arada termal macun kuru halde. Genişletmek için tıkla... Tiner varsa onla sil, peçete ile hafif bastır, çıkar merak etme.
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2020 #6 Ben beze izopropil alkol damlatıp siliyorum daha sonra peçete ile yüzeyi temizliyorum. Ama bastırırken dikkat et minik komponentleri koparma.
Ben beze izopropil alkol damlatıp siliyorum daha sonra peçete ile yüzeyi temizliyorum. Ama bastırırken dikkat et minik komponentleri koparma.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 11 Eylül 2020 #7 Yumuşak bir peçete (servis peçete veya tuvalet kâğıdı) ile temizleyebilirsiniz. Çıkmazsa izopropil alkol de kullanabilirsiniz. Su, ıslak mendil vb. şeyler kullanmayın. Termal macunu sert bir cisimle kazımayın.
Yumuşak bir peçete (servis peçete veya tuvalet kâğıdı) ile temizleyebilirsiniz. Çıkmazsa izopropil alkol de kullanabilirsiniz. Su, ıslak mendil vb. şeyler kullanmayın. Termal macunu sert bir cisimle kazımayın.