Laptop Toplanabilir Mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar üniversite zamanım yaklaşıyor. Giderken yanımda bi bilgisayar götürmem gerekiyor. Dolayısıyla taşınabilir olduğu için laptop olması gerekiyor. Ben sıklıkla oyun oynarım. Bu yüzden oyun laptopu olması lazım fakat bütçem oyun laptopu almaya yetmiyor. Eğer laptop toplanabiliyorsa ben de topliycam. Benim istediğim özellikler en az 4 GB DDR3 RAM, 1 veya 2 GB directx 11 destekli ekran kartı, işlemci de gta 5 i rahat çalıştıribilicek bir işlemci olursa iyi olur, amd veya intel fark etmez. Daha sonradan SSD takıcam o yüzden HDD boyutu fazla önemli değil 100 GB olsa da yeterli olur. Benim bütçem az olduğundan toplamayı tercih ediyorum param olsa zaten hiç düşünmeden asus un iyi bir oyun laptopunu alırım. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler.

asdfgh.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir seçenek yok maalesef, olsaydı da inanın daha masrafsız olmazdı. :) Bahsettiğin özelliklerde Asus X550jk var. Bütçeni de belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı