Laptop uygulamaları HD Graphics 3000 çalıştırıyor

Wolord

Decapat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım bir laptop var. HD Graphics 3000 ile 540M var ama 2 gün öncesine kadar tüm programlarda (GeForce Now) hariç HD Graphics kullanmaya başladı. Ben de NVIDIA denetim masasına girdiğimde tüm ayarların entegre grafiğe çevrildiğinin gördüm. Sonra değiştirmeye çalıştığımda değiştiremiyordum tıklanmıyordu. Bir şekil tıkladım ama uygulaya tıklayınca yine entegre grafik oldu. 2 ggündür uğraşıyorum fakat bir şey yapamadım. Eskiden bir oyuna sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır diyordum fakat şu an orası var ama yine tıklayamıyorum ve tüm oyunları düşük FPS ile oynuyorum. İnternetten biraz baktığımda DDU ile driverleri silip tekrar yüklemem gerektiğini öğrendim fakat sonuç düzelmedi. Bir de bende hep böyle fakat aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor olarak gözüken 54M nasıl DxDiag ya da görev yöneticinde gözükmüyor anlamış değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı