Laptop vidası beyazlatmadan nasıl sökülür?

Bildiğiniz gibi vidayı tornavidayla döndürdüğünüz zaman iç kısmı beyazlıyor. Bilgisayarı ilk defa açacağım için böyle bir şey yaşanmasını istemiyorum. Vidaların içini beyazlatmadan nasıl açabilirim? Eski laptopumda tornavidanın ucuna baloncuklu naylon koyup açıyordum sadece biraz beyazlık oluyordu. Bunun gibi işe yarayacak şeyler önerebilirsiniz ya da aparat da olabilir.

Bildiğiniz gibi vidayı tornavidayla döndürdüğünüz zaman iç kısmı beyazlıyor. Bilgisayarı ilk defa açacağım için böyle bir şey yaşanmasını istemiyorum. Vidaların içini beyazlatmadan nasıl açabilirim? Eski laptopumda tornavidanın ucuna baloncuklu poşet koyup açıyordum sadece biraz birazcık oluyordu. Bunun gibi işe yarayacak şeyler önerebilirsiniz ya da aparat da olabilir.
Pamuk koyabilirsin vidaların üstüne

Torna 'da Polyamid yada Kestamid 'den vidanın kafasına göre (ph1 pz2 gibi) tornavida ucu yaptırılabilir. Sürekli bu işlerle uğraşıyorsanız eğer denenebilir. Seri imalat bantlarında lokma takımlarının vs içinde bulunur somunun yapısını ve boyasını bozmasın diye.

Torna 'da Polyamid yada Kestamid 'den vidanın kafasına göre (ph1 pz2 gibi) tornavida ucu yaptırılabilir. Sürekli bu işlerle uğraşıyorsanız eğer denenebilir. Seri imalat bantlarında lokma takımlarının vs içinde bulunur somunun yapısını ve boyasını bozmasın diye.
Uygun fiyata hazır olarak alabileceğim bir yer var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı