Selam arkadaşlar, bende bir laptop var. Ekran kartı yo, k anakart bağdaştırıcı falan ama sorun bunda da olmayabilir. Sorun da şu, internet acayip zar zor video izlenmiyor. Kasa kasa falan... Driverları kontrol ettim aynı gibi ama bir siteye girince zar zor gösteriyor. Biz bunu nasıl iyi hale getirebiliriz? Ben bunu Ubuntu yaparsam düzelir belki Windows 7.
Aynı sistemi kullandım. İnsana bilgisayar kullanıyormuş gibi hissettirmiyor. Ubuntu kurmayın. Çünkü ekran kartının driver'ı yok. Ekranda çizgiler beliriyor. Sis Mirage 3'ten beklendiği gibi. O bilgisayar en iyi Windows 7 ve 8.1 destekliyor. Windows 10 için de sürücüleri yok. BIOS güncellemesi var anakart için. Yaptıktan sonra biraz da olsa düzelmişti.
Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın anakart markası Clevo W7x0s, anakartımın BIOS'unu nasıl güncelleyebilirim? İnternette bu anakart hakkında bir kaynak bulamadım. AIDA64 Extreme, BIOS Phoenix(12/21/09) gözüküyor. Yardımcı olanlardan teşekkür ederim. Bu arada anakartın çipseti SİS 672(FX).
www.technopat.net
Ama yaptıktan sonra klavyedeki tuş düzeni değişiyor. Harici klavye kullanmanız gerek.
Selam arkadaşlar, bende bir laptop var. Ekran kartı yo, k anakart bağdaştırıcı falan ama sorun bunda da olmayabilir. Sorun da şu, internet acayip zar zor video izlenmiyor. Kasa kasa falan... Driverları kontrol ettim aynı gibi ama bir siteye girince zar zor gösteriyor. Biz bunu nasıl iyi hale getirebiliriz? Ben bunu Ubuntu yaparsam düzelir belki Windows 7.
Aslında 50 lira için iyi gibi demek istiyorum ama durum baya vahim anlaşılan . Bir de sayenizde ilk defa bu ekran kartı markasını duydum. Performansı hakkında en ufak fikrim yok doğrusu. Bir çözüm bulmanız dileğiyle. İyi günler, saygılar.