Laptop Wi-Fi görmeme sorunu

VolkanB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop herkesin wifi ağını görüyor ama kendi internetimi görmüyor. Kendi kendine birden oluverdi. Ne yapmam gerek ? Sadece benim ağımı görmüyor birde kablolu bağlantı çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
başka modemlere bağlanıyor (wifi üzerinden) sadece benim kendi internetimi görmüyor 2 kere format attım yine düzelmedi kaldırdım yeniden kurdum güncelledim ama düzelmedi başka bilgisayarlardan kendi ağımı görüyor sadece kendi bilgisayarım kendi wifimi görmüyor :)

Modemi resetleyip dener misin?

Gene olmaz ise network adapters'dan wireless olanı sağ tıkla özelliklere gir, gelişmişte wireless mode neyi gösteriyor ona bak, hepsini kapsayan seçeneği işaretleyip kaydet, dene. Olmaz ise sırayla listedekileri birer birer denersin.

Olmaz ise laptop ve modem marka ve modelini paylaşırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Platformdaki paylaştığın yazın çok eski bu zamana kadar çoktan çözmüşsündür ama ben çözemeyenler için yazıyorum. Aslında çok kolay bir çözümü var. Şimdi ilk öncelikle ( ''Bilgisayarım'' a gelip Yönet'e tıklıyoruz. Açılan pencerede '' Aygıt yönetici '' yi seçiyoruz. Ordaki gelen sürücü seçeneklerinden '' Ağbağ daştırıcıları ''na çift tıklayıp ek seçenekleri açıyoruz. Ordan Wireles adapter çeneğine örneğin:
'' Qualcomm Atheros AR9285 Wireless Network Adapter '' bende bu şekilde ama sizde daha farklı olabilir sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Açılan pencerede üst taraftan '' Sürücü '' ye tıklıyoruz. Eğer sürücünüz devre dışı ise 4.cü soketteki taraftan '' Etkinleştir '' i tıklayın ve etkinleştirin. Eğer etkin ama hayla kaplosuz görmüyor ise genellikle bu ( Format yada Windows sürüm güncelleme ve geçiş sıralarında gerçekleşir ) Ethernet kaplonuzu takın ve modem oturumunuzu açın internete kaplolu bağlanın. '' Wireles Adapter inizi güncelleyin en sonki açtığımız panelden. Eğer yine olmuyor ve ethernetede bağlanamıyor iseniz başka bir bilgisayar üzerinden ilk Ethernet sürücü Drıver'i indirip kurun internete kaplolu bağlandıktan sonra '' Driver Toolkit Installer '' i indirp kurun ve çalıştırın. Tüm eksik sürücü'lerinizi ve drıver'lerinizi eksiksiz yükler ve yeniler. Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı