boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #1 Bilgisayarı yeni formatladım ama Wi-Fi çalışmıyor, ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20230905_210144.jpg 257,9 KB · Görüntüleme: 28
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 5 Eylül 2023 #2 Ağ sürücüsünün donanım kimliğini atar mısınız? Ayrıca orası interneti bulacağınız yer değil.
boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #3 sukuterkopke dedi: Ağ sürücüsünün donanım kimliğini atar mısınız? Ayrıca orası interneti bulacağınız yer değil. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz şey ne oluyor hocam, ayrıca internetin buradan bulunmayacağını biliyorum, sorunlu görünüyorlar doye burayı attım. Güncelleme: ikinci hard diski de görmüyor. Son düzenleme: 5 Eylül 2023
sukuterkopke dedi: Ağ sürücüsünün donanım kimliğini atar mısınız? Ayrıca orası interneti bulacağınız yer değil. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz şey ne oluyor hocam, ayrıca internetin buradan bulunmayacağını biliyorum, sorunlu görünüyorlar doye burayı attım. Güncelleme: ikinci hard diski de görmüyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 5 Eylül 2023 #4 boreas37 dedi: O dediğiniz şey ne oluyor hocam, ayrıca internetin buradan bulunmayacağını biliyorum, sorunlu görünüyorlar doye burayı attım. Güncelleme: ikinci hard diski de görmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüler tam değil hocam. Cihazınızın üreticisi ilgili cihazın sürücülerini verir size.
boreas37 dedi: O dediğiniz şey ne oluyor hocam, ayrıca internetin buradan bulunmayacağını biliyorum, sorunlu görünüyorlar doye burayı attım. Güncelleme: ikinci hard diski de görmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüler tam değil hocam. Cihazınızın üreticisi ilgili cihazın sürücülerini verir size.
boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #5 sukuterkopke dedi: Sürücüler tam değil hocam. Cihazınızın üreticisi ilgili cihazın sürücülerini verir size. Genişletmek için tıkla... Hocam pc aşırı eski sürücü deniyorum şuan ama çoğu şeyi bulamadım :'(
sukuterkopke dedi: Sürücüler tam değil hocam. Cihazınızın üreticisi ilgili cihazın sürücülerini verir size. Genişletmek için tıkla... Hocam pc aşırı eski sürücü deniyorum şuan ama çoğu şeyi bulamadım :'(