Laptopa 2.Ekran Bağlamak

SarpaG

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus G752 VT model bir laptopum var ve buna yine Asusun MX279-H model bir monitörünü bağlamak istiyorum. Fakat bir türlü monitörde beyaz ışık yaanmıyor. Sürekli turuncu ışık ve siyah ekran. Monitörün arkasında DVI çıkışı var. Oraya DVI-HDMI dönüştürücü koydum ve laptoptan HDMI ile bağladım. Nvidia denetim masasında monitörün marka modeli gözüküyor. Fakat bir türlü görüntü alamadım. Kabloda mı sıkıntı var diye hdmiyı kasaya bağladım ama kasada çalıştı. Yani dönüştürücüde sıkıntı yok. Sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar ?

Arkadaşlar 2 saatten fazladır deniyorum henüz bir çözüm bulamadım. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin.

Masaüstünde sağ tık yapıp kişiselleştiri kurcalamayı denedin mi? (Kişiselleştir miydi neydi tam hatırlayamadım) aynı sorunu bende yaşamıştım biraz kurcalayarak hallettim. Bilgisayarında ki fonksiyon tuşlarından da halledebilirsin. Yine sıkıntı yaşarsan dönüştürücünün devresinde problem olabilir

Kişiselleştirde temalar vs gibi ayarlar orada hiç bir görüntü ayarı yok. Dediğim gibi dönüştürücüyü kasaya taktım oraya görüntü geldi. Laptopa taktığımda ise Nvidia Denetiminde görünüyor marka model olarak. Hatta mouse sağa kadar sürükleyince ekrandan çıkıyor. Muhtemelen diğer monitöre geçiyor fakat monitörde görüntü olmadığı için göremiyorum. Devresi vs sıkıntı değil. Öyle olsaydı kasaya taktığımda gözükmezdi.

Windows+p tuşu var olan görüntüyü bölme vs gibi işlemlere yarıyor. Şuan görüntü yok. Onunla da alakası yok yinede teşekkürler.

Bugün monitörü farklı bir laptopa taktım orada görüntü geldi. Laptopda mı sorun var diye laptopa televizyonu bağladım ve görüntü geldi. İyice karıştı herşey. Anlayacağınız Asus monitör ile farklı bir laptop uyumlu çalıştı görüntü geldi. Asus laptop ilede televizyon uyumlu çalıştı. Ama asus laptopla asus monitör birbirine bağlayınca çalışmıyor. Sorun tam olarak ne olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı