Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #1 Merhaba laptopuma 2. ekran bağlayıp sadece 2. ekranı kullanmak istedim fakat Discord'da arkadaşlarımla konuşurken onların sesi bana gelmiyor. Dark HDMI to VGA ile dönüştürüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Merhaba laptopuma 2. ekran bağlayıp sadece 2. ekranı kullanmak istedim fakat Discord'da arkadaşlarımla konuşurken onların sesi bana gelmiyor. Dark HDMI to VGA ile dönüştürüyorum.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.356 Makaleler 1 Çözümler 20 23 Haziran 2022 #2 Hocam HDMI'ı takınca ses aygıtı değişiyor olabilir. Ses ayarlarından tekrar hoparlörünüzü seçmeyi denediniz mi?
Hocam HDMI'ı takınca ses aygıtı değişiyor olabilir. Ses ayarlarından tekrar hoparlörünüzü seçmeyi denediniz mi?
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #3 Emie dedi: Hocam HDMI'ı takınca ses aygıtı değişiyor olabilir. Ses ayarlarından tekrar hoparlörünüzü seçmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim fakat hala ses gelmiyor Valorant üzerinden denedik geliyor Discord üzerinden giriş ve çıkış ayarlarını bilgisayarın kendi hoparlörü olarak ayaraladım ve sorunum çözüldü. Son düzenleme: 23 Haziran 2022
Emie dedi: Hocam HDMI'ı takınca ses aygıtı değişiyor olabilir. Ses ayarlarından tekrar hoparlörünüzü seçmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim fakat hala ses gelmiyor Valorant üzerinden denedik geliyor Discord üzerinden giriş ve çıkış ayarlarını bilgisayarın kendi hoparlörü olarak ayaraladım ve sorunum çözüldü.