okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 27 Ağustos 2023 #1 Merhaba, laptopuma BIOS şifresi eklemek istiyorum. BIOS menüsündeki Security sekmesinden Administor Pasword'u ekledim ancak bilgisayar açılışında şifre sormuyor. Sadece BIOS'a girerken soruyor. BIOS şifresini nasıl açılış şifresi olarak atayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
Merhaba, laptopuma BIOS şifresi eklemek istiyorum. BIOS menüsündeki Security sekmesinden Administor Pasword'u ekledim ancak bilgisayar açılışında şifre sormuyor. Sadece BIOS'a girerken soruyor. BIOS şifresini nasıl açılış şifresi olarak atayabilirim?
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 27 Ağustos 2023 #2 BIOS parolasi BIOS'u korur. Her acilista sormasinin bir anlami yok disk baska bir cihaza takilip asilabilir. Sisteminizi disk sifrelemesi ve/veya kullanici parolaniz korur. Artı 0 Eksi
BIOS parolasi BIOS'u korur. Her acilista sormasinin bir anlami yok disk baska bir cihaza takilip asilabilir. Sisteminizi disk sifrelemesi ve/veya kullanici parolaniz korur.