Laptopa çay döküldü

KatliyaM

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2017
Mesajlar
1.341
Selamlar, hemen konuya gireceğim. Laptopa 10dk önce elimin çarpması sonucu biraz çay döküldü. Stand olduğu için direkt laptopa temas etmedi. Biraz touchpadle klavyenin bir kısmına az bir şey geldi. Direkt ters çevirip mendille sildim ve laptopu hemen kaparttım. Başka ne yapmam lazım arkadaşlar?
 
Hocam şekersizse buharlaşır. İçine girmemiştir muhtemelen. Pek dert etmeyin ama içine kaçtığını düşünüyorsanız pirince yatırmak işe yarar.

Hocam çok aşırı çay dökülse dediğiniz gibi direk yapacaktım ama biraz dökülünce direk silip ters çevirip kaparttım bir de çay şekersiz olunca bir şey olmaz diye düşünüyorum umarım yanılmam 😔
 
Bence PC'yi açmadan önce alt kapağı açıp 5-6 dk saç kurutma makinesi ile kurutun ondan sonra açmayı deneyebilirsiniz. Alt kapağı açamayacaksınız yapacak bir şey yok açın bakın çalışıyor mu?

Yanlış anlamayın eğer kurutma makinesi soğuk üflüyorsa fanı tornavida ile tutup üfleyebilirsiniz.
 
Yanlış anlamayın eğer kurutma makinesi soğuk üflüyorsa fanı tornavida ile tutup üfleyebilirsiniz.

Kurutma makinesının bozuk olduğunu hatırladım hocam galiba sadece dua edip bekleyeceğiz. Çok teşekkürediyorum arkadaşlar içim biraz rahatladı 😊
Beyler yaklaşık 3 saat sonra laptopu açtım şu an çalışmasında ve klavyesinde bir problem yok gözüküyor umarım sonra başım ağrımaz :)
 
Son düzenleme:
Kurutma makinesinin bozuk olduğunu hatırladım. Hocam galiba sadece dua edip bekleyeceğiz. Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar içim biraz rahatladı 😊.
Beyler yaklaşık 3 saat sonra laptopu açtım şu an çalışmasında ve klavyesinde bir problem yok gözüküyor, umarım sonra başım ağrımaz :).

Umarım hocam 😇.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı