Çözüldü Laptopa CRU ile özel çözünürlük ekledikten sonra görüntü bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MamixDqwe

Decapat
Daha fazla  
Laptopa CRU ile özel çözünürlük ekledim ekran böyle oldu. 2. Ekranda görüntü geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG20230323193603.jpg
    IMG20230323193603.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 19
Çözüm
CRU klasöründenki reset-all.exe'yi çalıştıp hemen ardından restart64.exe'yi çalıştır.

CRU'da Sol üste kayıtlı monitör ayarları var, ilk önce (active) dışındakileri delete kısmından sil. Aynı hizada delete kısmı var.

Hertz ve Çözünürlük olarak veya progressive dışında yanlış değerler giriyor olabilirsiniz.
CRU klasöründenki reset-all.exe'yi çalıştıp hemen ardından restart64.exe'yi çalıştır.

CRU'da Sol üste kayıtlı monitör ayarları var, ilk önce (active) dışındakileri delete kısmından sil. Aynı hizada delete kısmı var.

Hertz ve Çözünürlük olarak veya progressive dışında yanlış değerler giriyor olabilirsiniz.

Çözüm

CRU'da sol üste kayıtlı monitör ayarları var, ilk önce (active) dışındakileri delete kısmından sil. Aynı hizada delete kısmı var.

Şu an ekran kartı driverini sildim korkudan cruyuda silmiştim.

60Hz üzerini tek tek arttırarak deneyin direkt 75 girmeyin, örneğin 70 yaptığınızda böyle oluyor ise 70'in 1 altını destekliyordur maksimum.

Yok artık CRU kullanmayacağım. Ders aldım ben.

Sorun çözüldü. Çok sağ olun technopatlılar.

Son düzenleme:

CRU'da sol üste kayıtlı monitör ayarları var, ilk önce (active) dışındakileri delete kısmından sil. Aynı hizada delete kısmı var.

Hertz ve çözünürlük olarak veya progressive dışında yanlış değerler giriyor olabilirsiniz.

Hocam bende çözünürlük ekleyip oyuna girince siyah ekran oluyor bu dediklerinizi yapsam düzelir mi?

Geri
Yukarı