CRU klasöründenki reset-all.exe'yi çalıştıp hemen ardından restart64.exe'yi çalıştır.
CRU'da sol üste kayıtlı monitör ayarları var, ilk önce (active) dışındakileri delete kısmından sil. Aynı hizada delete kısmı var.
Bu ekranınızın desteklemediği anlamına geliyor. Hangi değerli girdiniz?
60Hz üzerini tek tek arttırarak deneyin direkt 75 girmeyin, örneğin 70 yaptığınızda böyle oluyor ise 70'in 1 altını destekliyordur maksimum.1024x768 75Hz.
Intel driverı nasıl yükleyeceğim şu an aşırı panik oldum.
60Hz üzerini tek tek arttırarak deneyin direkt 75 girmeyin, örneğin 70 yaptığınızda böyle oluyor ise 70'in 1 altını destekliyordur maksimum.
Yok artık CRU kullanmayacağım. Ders aldım ben.
Sorun çözüldü. Çok sağ olun technopatlılar.
CRU klasöründenki reset-all.exe'yi çalıştıp hemen ardından restart64.exe'yi çalıştır.
CRU'da sol üste kayıtlı monitör ayarları var, ilk önce (active) dışındakileri delete kısmından sil. Aynı hizada delete kısmı var.
Hertz ve çözünürlük olarak veya progressive dışında yanlış değerler giriyor olabilirsiniz.
Muhtemelen.Hocam bende çözünürlük ekleyip oyuna girince siyah ekran oluyor bu dediklerinizi yapsam düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.