Laptopa gazlı içecek döküldü

Anakart yalıtımlı oluyor sıvılara karşı, çok fazla dökülmediyse klavye dışında sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

Anakart yalıtımlı oluyor sıvılara karşı, çok fazla dökülmediyse klavye dışında sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

Sadece klavyeme geldi ama yapış yapış ve az basıyor basmada sıkıntı yok basarken yapışıyor yani.
Gelmiş olabilir gelmemişde olabilir. Açıp bakmak ya da servise götürmek lazım.

Peki anladım teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Anlık boşluğuma geldi ve gazlı içecek döktüm laptopa. Boşluk tuşu ve bir tuş daha çalışmıyor. Silince düzeliyor, kuruyunca eski halini alıyor. Bir de dökülür dökülmez sildim ama nafile. Açıkçası öğrenci olduğum için fiyat konusunda da biraz sıkıntılıyım. Garanti kapsamına da girmiyor. Ne kadar gözden çıkarmam lazım? Fikri olan var mı? Ya da ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dökülen alan küçükse tuşları güzel bir şekilde çıkar ve temizle, internetten videoları izle. Sorumluluk tabii ki sana ait, yapıp yapmamak sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolonya dök biraz çözülsün yapışıklar. Laptop kapalı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın bilgisayarına kırmızı şarap dökülmüştü. Çalışmıyor diye bana getirmişti. Baktım Windows başlamıyor. Neyse içini söktüm HDD şaraptan nasibini almış ve bozulmuştu. İçini temizleyip yedek HDD takıp formatlamıştım. Klavyede çıkabiliyordu. O yüzden onu da iç taraftan ıslak mendille temizleyip toplamıştım. Teknik bilginiz varsa söküp içini temizleyebilirsiniz. Bilginiz yoksa riske atmayın güvenilir bir bilgisayarcıya yaptırın. Geçmiş olsun iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı