Anakart yalıtımlı oluyor sıvılara karşı, çok fazla dökülmediyse klavye dışında sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
Anakart yalıtımlı oluyor sıvılara karşı, çok fazla dökülmediyse klavye dışında sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
Gelmiş olabilir gelmemişde olabilir. Açıp bakmak ya da servise götürmek lazım.
Tuşun altını temizleyince düzelir o.Sadece klavyeme geldi ama yapış yapış ve az basıyor basmada sıkıntı yok basarken yapışıyor yani.
Peki anladım teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Anlık boşluğuma geldi ve gazlı içecek döktüm laptopa. Boşluk tuşu ve bir tuş daha çalışmıyor. Silince düzeliyor, kuruyunca eski halini alıyor. Bir de dökülür dökülmez sildim ama nafile. Açıkçası öğrenci olduğum için fiyat konusunda da biraz sıkıntılıyım. Garanti kapsamına da girmiyor. Ne kadar gözden çıkarmam lazım? Fikri olan var mı? Ya da ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dökülen alan küçükse tuşları güzel bir şekilde çıkar ve temizle, internetten videoları izle. Sorumluluk tabii ki sana ait, yapıp yapmamak sana kalmış.
Tuşun altını temizleyince düzelir o.
Kolonya dök biraz çözülsün yapışıklar. Laptop kapalı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.