Laptopa gazlı içecek döküldü

ASUS'ya çok olmadı alalı ama nasıl desem ben uygunken aldım adam gelmiş 4 bin diyor ben bile o laptopa o fiyatı vermedim 6 ay falan oldu. İç temizliği nasıl yapacaksınız ki.

Çok basit denilebilir. Önce bir ilk kontrol yapıyoruz içine bir şey girmişmi diye. Sonra pili falan sökmeyle başlıyorum ben. Çok basit bakılırsa zaten laptoplarda bir lastik katman oluyor ama oranında sağlamlığı tartışılır. Hangi modeldi bir de o cihaz?

Çok basit denilebilir. Önce bir ilk kontrol yapıyoruz içine bir şey girmişmi diye. Sonra pili falan sökmeyle başlıyorum ben. Çok basit bakılırsa zaten laptoplarda bir lastik katman oluyor ama oranında sağlamlığı tartışılır. Hangi modeldi bir de o cihaz?

Yardımın için çok sağ ol ama ben Aksaray'dayım modeli de X515 ama gülme ama tam detayını bilmiyorum babama aldırmıştım memelektimde sadece ne biliyor musun bastığım an tuşa böyle altında şeker varmış gibi ses çıkıyor ama silince kısa süre düzeliyor sonra eski haline dönüyor birisi bayiye değil Servis'e git dedi.
Anakart kısa devresi PC masrafı kadar çıkıyor.

Evett ya 4 bin dedi bende vazgeçtim vermekten servise gideceğim

Yardımın için çok sağ ol ama ben Aksaray'dayım modeli de X515 ama gülme ama tam detayını bilmiyorum babama aldırmıştım memelektimde sadece ne biliyor musun bastığım an tuşa böyle altında şeker varmış gibi ses çıkıyor ama silince kısa süre düzeliyor sonra eski haline dönüyor birisi bayiye değil Servis'e git dedi.

Evett ya 4 bin dedi bende vazgeçtim vermekten servise gideceğim

Hocam bayağı uzaktaymışsınız ama size önerim eğer teknik bilginiz varsa laptoptan RAM'lari çıkartıp servise verin. "bir ara RAM yürütüyorlardı." doğru söylemiş hangi arkadaş söylediyse. Bayiye giderseniz bizim hatamız değil diyorlar. İçecek döküldü demeyin dememin nedeni klavyeyi saçma nedenlerden değiştiriyorlar sadece o ses var diye. Çok basit silmesi. Diş fırçasıyla klavyenin altına girecek şekilde temizle. Çok sorun olacakğını düşünmüyorum belliki sizin cihazda o katman görevini yapmış.

Evet maalesef bir de garanti Belgesi'ni falan da kendi şehrimde koymuştum bunu da bahane ettiler sonra yok baştan değiştirilmesi lâzım falan biraz enayi gibi hissettim neyse dediğiniz gibi yapacağım çok yardımcı oldunuz ne kadar teşekkür etsem az 💐

Bir şey olmaz. Çok dokulmedi ise. Tuşlara kurtulmussun. İster servise ver ister kendin klavye yi değiştir. Servis çok para istiyor ama bu tip durumlar da. Ben kendi Lenovo laptopumu o yüzden kendim değiştirmiş idim. Ama belli de olmaz belki garanti kapsamında yaparlar o yüzden en garantilisi önce servise göndermen.

Bir şey olmaz. Çok dokulmedi ise. Tuşlara kurtulmussun. İster servise ver ister kendin klavye yi değiştir. Servis çok para istiyor ama bu tip durumlar da. Ben kendi Lenovo laptopumu o yüzden kendim değiştirmiş idim. Ama belli de olmaz belki garanti kapsamında yaparlar o yüzden en garantilisi önce servise göndermen.

Şimdi ben ilk vatana götürdüm aldığım yer diye garanti olmadığı gibi 4 bin dedi klavyeyi de kendim değiştiremem zaten servise gidecek artık 400 gözden çıkardım artık ama iyi bir yer bulmam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı