Reis baya pahalıya patlar onun yerine kasa düz bence bende öyle yapacağım laptop da bisi yapılmaz. ..Elimde eski bir laptop var içerisinde i5 4200U var. Bu İşlemci yerine Ryzen 3 2200G takıp laptop’un harici ekran kartını çıkarsam sistem APU bir şekilde çalışabilir mi?
Reis ekran kartı çıkan modeller de var amaa pahalı olur dediğim gibi1-Laptopa masaüstü işlemcisi takamazsın.
2-Laptopun ekran kartını çıkaramazsın.
Abi dediğim gibi modele göre değişir. Örnek verim msi laptop un ekran kartını teknopat değiştirmiştiSence i5 4200U olan bir laptopta ekran kartı değişir mi?
Dostum MSİ Laptop örnek değildir örnek olarak şunu diyebilirsin, GTX 1050 Ekran kartlı Laptop'ta ekran kartını çıkartabilirsiniz.Abi dediğim gibi modele göre değişir. Örnek verim msi laptop un ekran kartını teknopat değiştirmişti
Haklısın. [emoji106] benimki videolu örnektir bende araştırdım ondanDostum MSİ Laptop örnek değildir örnek olarak şunu diyebilirsin, GTX 1050 Ekran kartlı Laptop'ta ekran kartını çıkartabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.