Çözüldü Laptopa monitör bağlanmasına rağmen NVIDIA ekran kartı kullanılmıyor

• Konuyu başlatan khun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 279
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, HP Pavilion 15-DK2081NT laptop kullanıyorum. Yeni bir monitör aldım ve eskiden açmış olduğum konudaki tavsiyelere uyup typc-DP kablosu aldım fakat NVIDIA ekran kartını kullanmıyor. Typc-DP haricinde HDMI kablosu da kullandım fakat sonuç aynı.

Ekran görüntüsü 2025-03-24 020207.png

Resimde de görüldüğü gibi NVIDIA ekran kartına herhangi bir çıkış gözükmüyor. Başka bir kablo ile densem örneğin: HDMI-DP gibi sonuç değişir mi? Yoksa hiçbir şekilde o çıkışı kullanamayacak mıyım?

Çözüm
NVIDIA üstüne bir port yok. Ondan dolayı NVIDIA üstünden görüntü alamazsınız. Bu görsel her şeyi açıklıyor zaten.
NVIDIA üstüne bir port yok. Ondan dolayı NVIDIA üstünden görüntü alamazsınız. Bu görsel her şeyi açıklıyor zaten.

Çözüm

Anladım hocam. Eskiden forumdan bir arkadaş Type-C to DP kablosuyla belki olabilir demişti olmadı o yüzden belki başka bir şey yaparsam olur diye düşünmüştüm. Teşekkürler.

Anladım hocam. Eskiden forumdan bir arkadaş Type-C to DP kablosuyla belki olabilir demişti olmadı o yüzden belki başka bir şey yaparsam olur diye düşünmüştüm. Teşekkürler.

Ben böyle durumlarda ilk buranın ekran görüntüsünü isteyip ona göre yorum yapıyorum. Kendisi herhalde pek yetkin olmadığı için atmış biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı