Laptopa monitör bağlayıp 144 Hz almak mümkün mü?

Emre Özçelik

Hectopat
Merhaba arkadaslar Monster Abra A5 v13.1 laptopum var 144 Hz monitor almayi dusunuyorum fakat 144 Hz alir miyim diye merak ediyorum. HDMI to DisplayPort veya HDMI to DVI donusturucu alip kullanarak 144 Hz alir miyim? Tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü ile olmaz. HDMI sürümü güncelse, monitör HDMI üzerinden 144Hz destekliyorsa alabilirsin. Diğer türlü monitörün desteğine göre 60-120Hz arası bir sonuç olur.

Merhaba arkadaslar Monster Abra A5 v13.1 laptopum var 144 Hz monitor almayi dusunuyorum fakat 144 Hz alir miyim diye merak ediyorum. HDMI to DisplayPort veya HDMI to DVI donusturucu alip kullanarak 144 Hz alir miyim? Tesekkurler.
İlerde masaüstü dizeceksen olabilir ama bence elindeki cihazı satıp monitör parasıyla birlikte biraz ekleyip 144hz ekrana sahip laptop alabilirsin

Sık sık seyahat ediyormusunuz ? Yani laptop şart mi?

Ben T5 V10.1'de HDMI üzerinden 144Hz alıyordum. Dediğin gibiyse sen de alabilirsin. En kötü 120Hz verecektir ki 1050Ti için güzel değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…